Sessions de Pràctica de MindfulnessSessions de Pràctica de MindfulnessSessions de Pràctica de Mindfulness
Sessions quinzenals de pràctica de Mindfulness.
Cuándo:

Del 5 de septiembre de 2016 al 28 de noviembre de 2016

de 19:00 a 20:30 horas

Categoría del evento:
Salud y Bienestar
Precio:

10 €/sesión

Lugar:
Centro Médico Teknon

SESSIONS DE PRÀCTICA DE MINDFULNESS

Us oferim un espai d’enriquiment personal i reflexió, on poder practicar Mindfulness en grup, per tal de consolidar la pràctica i compartir experiències i dificultats.
Durant les sessions aprofundirem en les pràctiques bàsiques, n’incorporarem de noves i explorarem els conceptes relacionats amb Mindfulness.

Les sessions van adreçades a:

• Persones que hagin assistit prèviament a algun programa de Mindfulness de 8 setmanes i que vulguin un suport per desenvolupar la seva pràctica i integrar-la de manera regular en les seves vides.
• Totes aquelles persones que tinguin experiència en meditació i vulguin practicar en grup.

Dates de les properes sessions:

Dilluns 5 de setembre
(NOTA: dilluns 19 de setembre no hi haurà sessió de continuïtat perquè es realitzarà la sessió informativa del programa MBSR).
Dilluns 3, 17 i 31 d’octubre
Dilluns 14 i 28 de novembre

Horari: de 19:00 h a 20:30 h.

Lloc: Centro Médico Teknon, Sala Memorial.
A la sala hi haurà cadires.
Podeu portar els vostres coixins de meditació.

Preu: 10 euros/sessió.
Pagament en efectiu el dia de la sessió

Inscripcions:
Es pot assistir a les sessions que es desitgi, prèvia confirmació al següent correu electrònic: info@cerclemindfulness.com

Faciliten:
Mª. Jesús Creus. Psicòloga Clínica. Centro Médico Teknon. Coach certificada per la International Coach Federation (ICF). Formada com a instructora de Mindfulness en REBAP Internacional amb Fernando Torrijos i en el Center for Mindfulness de la Universidad de Massachusetts amb Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli i Florence Meleo-Meyer (MBSR in Mind-Body Medicine).

Elisabet Soler. Professora de Mindfulness formada en el Centre for Mindfulness Research and Practice de la Universitat de Bangor (Regne Unit) i en el Center for Mindfulness de la Universidad de Massachusetts amb Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli i Florence Meleo-Meyer (MBSR in Mind-Body Medicine). Imparteix el programa MBSR sota la supervisió del Mindfulness Network CIC, per tal de garantir els estàndards de qualitat del programa.

Salud y Bienestar